VIDEO: Gabi Balint, mesaj pentru elevii din Jariștea. Ce le-a transmis celebrul fotbalist

0
138

Cunoscutul fotbalist Gabi Balint le-a făcut o surpriză elevilor de la Școala Gimnazială Jariștea. Le-a transmis un mesaj video chiar în timpul orei de sport susținute online – din ceea ce reiese din filmuleț. Gabi Balint le-a vorbit copiilor despre importanța sportului, dar și despre o mică parte din viața sa.

Puterea exemplului: „Am făcut sport de performanță, am reușit să câștig un titlu european, am reușit să câștig cinci titluri naționale, trei cupe ale României, am avut performanțe notabile la Steaua, unde am jucat 9 ani de zile, dar sportul să știți că l-am început de pe băncile școlii”, povestește Gabi Balint.

Pe numele său Gavrilă Pele Balint, îndrăgitul sportiv a fost membru Steaua București, prima echipă românească de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987). După încheierea carierei de jucător, Gabi Balint a devenit antrenor de fotbal.

Însă în filmulețul trimis Școlii Gimnaziale Jariștea, Gabi Balint dezvăluie și că în copilărie a jucat handbal, precum și faptul că iarna se ducea la școală cu schiurile. „Asta vreau să vă îndemn… vă rog să faceți sport! E important sportul, …e sănătos, în primul rând. Și nu ești preocupat numai de tabletă, de telefoane mobile, de internet. Sigur că sunt bune și ele, însă… după ora de sport. … Vă doresc mult succes în viață, știu că școala este foarte importantă. Eu am făcut în paralel cu școala și sport de performanță. M-a ajutat foarte mult, lucru care vă doresc și vouă: să fiți elevi buni”, spune Gabi Balint

Sursa Video: Facebook InVrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here