VIDEO! Gheorghe Flutur, președinte interimar la PNL | 10 aprilie – Congres Extraordinar pentru alegerea noului președinte

0
187

Liberalii s-au întâlnit în ședința Biroului Politic Național al al PNL unde au votat cine va asigura interimatul partidului până la data la care va fi organizat un Congres. În urma acesteia, Gheorghe Flutur a fost votat să conducă interimar partidul până în data 10 aprilie 2022, dată la care va fi organizat Congresul Extraordinar al PNL. La ședință au participat 55 de lideri din 79. O altă decizie luată în BPN a fost aceea de a-l numi pe Lucian Bode în funcția de secretar general interimar, după demisia lui Dan Vîlceanu. tot astăzi, începând cu ora 12:00, liberalii vor decide în cadrul Consiliului Național PNL toate detaliile legate de Congresul de săptămâna viitoare. Mai jos puteți urmări declarațiile noului președinte interimar:

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.