VIDEO: Imagini de la dezastrul de pe strada Tisa, unde o casă în care locuiau 9 oameni a fost cuprinsă de foc

0
845

Pompierii se chinuie de circa 5 ore să stingă incendiul izbucnit luni dimineață la o locuință tip triplex situată pe strada Tisa, la marginea Focșaniului.

Misiunea de stingere a incendiului este extrem de anevoioasă. Incendiul a fost semnalat pompierilor în jurul orei 6.00 dimineața. Când au ajuns la locul indicat, forțele de intervenție au constatat că focul se manifesta violent la acoperișul imobilului. Flăcările se extinseseră deja pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați.

4 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au fost mobilizate pentru stingerea vâlvătăii, însă chiar și așa intervenția este greoaie. Misiunea de lichidare a focului este dificilă întrucât este foarte mult jar și există riscul reapariției de noi focare. Pompierii acționează cu târnăcoape. Acoperișul imobilului a ars în întregime iar în unele zone ale imobilului flăcările s-au extins și la etaj și la parterul vasei. Pagubele sunt importante, dar cel mai important este că incendiul nu s-a soldat cu victime.

9 oameni care erau în casa de pe strada Tisa la momentul izbucnirii focului au reușit să se salveze la timp. Focșănenii au ieșit din imobil înainte ca flăcările să le pună viețile în pericol. O singură persoană, o femeie, a suferit o contuzie la o gleznă, probabil în momentul în care s-a grăbit să iasă din casa cuprinsă de foc. Femeia a primit îngrjiri de la paramedicii SMURD și a refuzat să fie transportată la spital.

După ce vor termina intervenția, polițiștii și pompierii vor trebui să stabilească ce a provocat dezastrul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu oamenii rămașă fără acoperiș deasupra capului. Deocamdată nu sunt informații dacă locuința era sau nu asigurată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.