INCREDIBIL – Spitalului Judetean din Focsani in centrul unui nou SCANDAL!

0
237

O nouă campanie marca PRO TV a adus Vrancea în prim-plan. La Ştirile Pro TV a fost difuzat aseară un material uluitor, filmat cu o cameră ascunsă, parte din cea mai nouă campanie a postului tv nr. 1 din România, “Sănătate şi respect”.

Reportajul surprinde nepăsarea unor medici de la Neurologia Spitalului Judeţean Focşani, care nu reacţionează în faţa suferinţei unei bătrâne de 87 de ani, convinşi că aceasta nu mai are mult de trăit.

Cadrele medicale îi sfătuiesc pe aparţinători să o ia pe bolnavă acasă, pentru că orice tratament ar fi zadar. Asta în condiţiile în care starea bolnavei este gravă, iar medici ar putea măcar să-i aline suferinţa. Bătrâna e plimbată la mai multe secţii, în ecuaţie intervine şi şpaga, însă într-un final rudele decid să o ia pe bătrână acasă. (C.T.)

Iată reportajul uluitor, difuzat de Ştirile Pro TV în cadrul campaniei “Sănătate şi respect”

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.