VIDEO: La Focșani, gunoiul și praful de pe străzi se aspiră!

0
278
Continuă investițiile în utilaje pentru curățenie, demarate după ce CUP Salubritate a preluat serviciile de salubritate stradală și deszăpezire.

Acestea erau în sarcina Direcției de Dezvoltare Servicii Publice, dar au fost încredințate societății al cărei acționar este Consiliul Local Municipal Focșani.

“În dotarea CUP Salubritate au intrat, de curând, alte două echipament utilitare ce pot fi folosite pentru curățenia stradală. Cele două utilaje au o capacitate foarte mare de aspirare a prafului și de măturat a gunoaielor din zonele urbane, zone pietonale, din parcări, din zona parcurilor și a grădinilor publice. În plus, datorită dimensiunilor mici și a furtunului de aspirație puternic, mașina este ideală pentru trotuare și zone greu accesibile, fiind un produs conceput eficient, ecologic, solid, ușor de manevrat și întreținut. Această mașină de măturat este construită pentru a fi imediat utilizabilă și fără o pregătire specială. Butoanele sunt intuitive, activate electric și ușor de accesat. În plus, sistemul de colectare a deșeurilor se bazează pe o pungă de plastic de 110 litri”, a anunțat pe Facebook primarul Cristi Misăilă.

Primarul a postat și un filmuleț cu noul utilaj pus la treabă. Edilul municipiului a anunțat că anul viitor vor fi cumpărate încă două astfel de utilaje, precum și alte patru utilaje similare, de dimensiuni reduse.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.