VIDEO: Liberalii au comis-o iar: peste 500 de locuri de parcare noi rămân neinventariate

0
534

Peste 500 de locuri de parcare noi, identificate de angajaţii SC Parking, societate al cărei acţionar majoritar este Consiliul Local Focşani, rămân neinventariate. Nu este pentru prima oară când Consiliul Local pune piedici propriei societăţi, înfiinţată în 2017, ai cărei angajaţi sunt periodic în imposibilitatea de a-şi face treaba din cauza răfuielilor politice. Noul director al societăţii, Nicuşor Statache, s-a prezentat în faţa consilierilor pentru a-şi susţine cauza şi le-a stat la dispoziţie acestora, răspunzând la orice întrebare.

titi nicu statache parking focsani director - VIDEO: Liberalii au comis-o iar: peste 500 de locuri de parcare noi rămân neinventariateEl le-a prezentat consilierilor inclusiv planurile de management privind eficientizarea societăţii şi transformarea parcărilor din oraş. Costel Bîrsan de la UNPR şi mai mulţi consilieri liberali au cerut detalii cu privire la modul în care vor fi atribuite locurile de parcare şi la investiţiile societăţii. Statache a avut argumente în discursul său, dar în final discuțiile care au durat nu mai puțin de o oră s-au dovedit zadarnice: opoziția s-a abținut la vot, iar proiectul a picat. Asta înseamnă că cele peste 500 de locuri de parcare identificate rămân neinventariate și nu vor putea fi atribuite prea curând. Mai jos puteți urmări integral toate discuțiile apărute pe acest subiect în ședința de joi. (de la min. 33:00 – până la 1h18 minute)

carton angajare Timis 728x200px - VIDEO: Liberalii au comis-o iar: peste 500 de locuri de parcare noi rămân neinventariate

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.