VIDEO: Liberalul Ion Ștefan, locul I la Camera Deputaților ”Am votat pentru ca Vrancea să meargă înainte, să reînvie”

0
136

Ion Ștefan, liberalul aflat pe prima poziție în Vrancea pentru Camera Deputaților, a votat, duminică, la secția amenajată la Biblioteca pentru copii din Focșani, el fiind însoțit de soție și de fiica lor.

Ion Ștefan care îi va reprezenta pe vrânceni în Parlament a declarat duminică după vot că speră ca după scrutinul din 11 decembrie România și Vrancea să meargă înainte iar lupta împotriva corupției să fie continuată.

”E o zi importantă pentru noi românii, as vrea să mulțumesc vrâncenilor, focșănenilor, familiei, colegilor de partid că mi-au dat posibilitatea să fiu candidatul și omul care va reprezenta Vrancea în Parlament. Am votat ca Vrancea și România să meargă înainte, am votat pentru un viitor Parlament format din oameni noi, din vrânceni, din oameni cinstiți, profesioniști, care să facă legi pentru cetățeni, nu pentru interesele lor proprie. Am votat pentru a continua lupta împotriva corupției și modernizarea României. Îi invit pe toți vrâncenii să meargă la vot, să nu-și irosească acest drept, să contribuie la schimbarea României, îmi doresc ca Vrancea să repornească, să reînvie, să recâștige, să fie din nou încrezătoare”, a declarat liberalul Ion Ștefan.

ion stefan vot1 - VIDEO: Liberalul Ion Ștefan, locul I la Camera Deputaților ”Am votat pentru ca Vrancea să meargă înainte, să reînvie”

ion stefan vot3 - VIDEO: Liberalul Ion Ștefan, locul I la Camera Deputaților ”Am votat pentru ca Vrancea să meargă înainte, să reînvie”

ion stefan vot - VIDEO: Liberalul Ion Ștefan, locul I la Camera Deputaților ”Am votat pentru ca Vrancea să meargă înainte, să reînvie”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here