VIDEO: Liviu Macovei și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Focșani

0
211

Liviu Macovei și-a anunțat candidatura din postura de independent la Primăria Focșani. Suspendat pentru o perioadă de un an de zile din USR Vrancea, Macovei a decis că viitorul său politic nu poate continua fără candidatura independentă pentru funcția de primar al municipiului Focșani.

„Eu vreau să candidez pentru Focșani și pentru focșăneni, nu pentru vreun partid anume. Vreau să câștig primăria, nu să-mi negociez anumite avantaje. Sunt convins că sunt suficienți focșăneni care vor vota pentru orașul lor un candidat independent”, a spus Liviu Macovei.

Alături de Macovei la conferința de presă, în care a fost anunțată oficial candidatura, au fost prezenți Cosmin Timofte (fost președinte USR, suspendat din partid), dar și Constantin Petrișor (actual membru USR). Liviu Macovei a anunțat că va încerca să ducă la bun sfârșit programul “Zece pentru Focșani” și că este susținut în demersul sau de foarte mulți focșăneni.

“Acum un an am lansat programul ”10 pentru Focșani” și, între timp, am primit sute de mesaje. Vom încerca să le adunăm și vom definitiva acest program. Am o echipă lângă mine, împreună cu care vom găsi o modalitate de acțiune în alegerile locale din acest an. Nu candidez ca să ajut un anumit partid sau candidat. Sunt singurul de pe dreapta eșichierului politic care și-a anunțat candidatura la Primăria Focșani, cu peste un an în urmă. Cred într-o coalizare a forțelor de dreapta și trebuie ca aceste forțe să se adune la o masă pentru a discuta. Nu cunosc alt candidat al dreptei, anunțat până acum. Dacă vor fi mai mulți și se va face un sondaj, atunci vom stabili cum vom acționa. Consider că am șanse mari la Primăria Focșani. Am făcut mici sondaje până acum, iar rezultatele sunt îmbucurătoare pentru mine”, a mai spus Liviu Macovei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.