VIDEO: Ludovic Orban: “Angajații din mediul privat trebuie să beneficieze de vouchere de vacanță”

0
216

Prezent la o emisiune TV, președintele PNL Ludovic Orban a declarat că susține proiectul de lege inițiat de deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, prin care să se faciliteze acordarea de vouchere de vacanță și angajaților din mediul privat.

”Avem proiect de lege prin care să stabilim deductibilități astfel încât și angajații din mediul privat să beneficieze de aceste vouchere de vacanță de care beneficiază cei din sistemul public. Nu avem nimic împotrivă, este un instrument util care dezvoltă turismul și permite ca foarte mulți angajați, care altfel nu pot face un sejur, să plătească o vacanță într-o destinație din România”, a spus Orban.

Acesta susține că funcționarii competenți și corecți nu sunt în pericol, dar ”caracatița PSD” trebuie să dispară din toate instituțiile publice centrale și locale. ”PNL respectă activitatea oricărui profesor, medic, polițist, judecător sau funcționar public care își face meseria, care este competent, servește interesul public și care acționează în conformitate cu misiunea și prevederile legale ale instituției în care lucrează. Acum, instituțiile conduse de PSD au fost împănate de habarniști și analfabeți funcțional, care au ajuns și șefi, s-au înconjurat cu oameni care au prăbușit complet autoritatea și buna funcționare a instituțiilor publice. Niciun funcționar care își face treaba nu este în pericol”, a completat Ludovic Orban.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.