VIDEO: Ludovic Orban: „Putem schimba destinul Vrancei. Echipa noastră este o echipă bine pregătită, o echipă care vine cu proiecte serioase!”

0
211

Prezent la deschiderea bazei sportive de la Țifești, lucrare derulată prin Compania Națională de Investiții, premierul Ludovic Orban a avut doar cuvinte de laudă pentru administrația locală liberală de aici, ca exemplu de succes. Premierul a asigurat că investițiile vor continua în toate localitățile în care vor exista proiecte viabile și și-a exprimat speranța ca votul cetățenilor să meargă către acele echipe care se gândesc cu adevărat la binele comunității. „Îmi doresc o Vrancea dinamică, o Vrancea întreprinzătoare, o Vrancea care reușește. Pentru asta este nevoie ca toți oamenii să participe la decizia importantă din 27 septembrie. Putem schimba destinul Vrancei, putem să orientăm Vrancea pe o direcție de dezvoltare, de investiții, o direcție spre civilizație și modernitate. Echipa noastră este o echipă bine pregătită, o echipă care vine cu proiecte serioase și care vrea să miște lucrurile înainte cu viteză maximă. Domnul Gabriel Postolache este un om gospodar, care are proiecte și care a avut capacitatea de a aduce proiecte chiar și atunci când nu eram la guvernare. Vă dați seama că de acum încolo va fi mult mai ușor. Vă garantez că orice proiect serios va fi finanțat. Fie din fonduri europene, fie din fonduri guvernamentale. Susținem toate proiectele de dezvoltare în localități. Garantez că ușa ministerului și a guvernului este deschisă”, a spus premierul României.

După cum a și spus Ludovic Orban, de Vrancea îl leagă multe. Inclusiv vizite înaintea altor alegeri în acest județ predominant „roșu”, vizite care au fost cu noroc. „În 2008, domnul premier a venit cu 3 zile înainte de alegeri la Jariștea. Eram un candidat tânăr și, a avut mână bună. Erați ministru al Transporturilor, astăzi sunteți premier al României. Atunci am câștigat primăria, acum câștigăm împreună cu vrâncenii Consiliul Județean Vracea. Este o misiune extrem de grea pentru noi, PNL Vrancea, pentru că venim după baronat, după presiuni, după abuzuri. Nu cred că este nimeni care să nu fi auzit sau să nu fi trăit vreun abuz din partea administrației PSD-iste. Cred că este momentul să înceteze acest abuz și cred că într-o Românie condusă de guvernul liberal și de președintele Klaus Iohannis, Vrancea merită o administrație liberală.

Trebuie să fim o alternativă la toate minciunile și gunoaiele pe care le-au aruncat PSD-iștii în ultimii ani, la toate demersurile eșuate. Din 28 septembrie va trebui să facem un inventar a tot ceea ce înseamnă dezastrul PSD-ist, să îndreptăm acolo unde se poate, dar, să tragem la răspundere. Îmi doresc foarte mult ca Vrancea să fie reclădită pe proiecte puternice. Nu banii care vin așa, prin tot felul de minuni, aduc bunăstarea, ci proiectele serioase, fondurile europene. Și, slavă Domnului, avem foarte multe fonduri europene de absorbit. Ține doar de inteligența, de maturitatea, de experiența noastră politică să transformăm fondurile europene în asfalt, în grădinițe, în tot ceea ce înseamnă promovarea acestui județ. Și da, îmi doresc foarte mult ca în calitate de președinte al Consiliului Județean Vrancea să deschidem județul, să deschidem primăriile. Să fim parteneri cu dumneavoastră. Nu numai dumneavoastră plătitori de taxe și impozite iar noi să avem fețe posomorâte la ghișeu sau uși păzite de tot felul de gardieni. Trebuie să fim în mijlocul dumneavoastră pentru a vă cunoaște problemele și pentru a găsi soluții. Vrancea, pe 27 septembrie, va avea misiunea istorică de a întoarce foaia, de a alege o altă soartă. Nu vă fie frică, Oprișan tot pică! Pe 27 septembrie votăm săgeata, votăm PNL pe toate cele patru buletine de vot!”, a fost mesajul președintelui PNL Cătălin Toma.

Administrația liberală este soluția pentru dezvoltarea județului, a punctat și ministrul Ion Ștefan, care a făcut vorbire despre proiectele importante care privesc Vrancea, proiecte de care nu s-a mai preocupat nimeni până acum. „Premierul României, Ludovic Orban, a găsit soluții pentru Moldova și pentru județul Vrancea. Guvernul Ludovic Orban susține patru proiectre importante pentru județul Vrancea și pentru Moldova. Vorbim despre Autostrada A7 care a prins contur – se lucrează efectiv în teren. Zilele acestea, în jurul Focșaniului sunt 5 utilaje, cinci foreze care lucrează la studiul geotehnic. La sfarșitul lunii noiembrie va fi gata studiul de fezabilitate, iar în primăvară va fi gata proiectul tehnic, urmând să fie scoasă la licitație execuția acestor lucrări. Moldova așteaptă de mult o autostradă și o va avea.

Un alt proiect important pe care guvernul Ludovic Orban și l-a asumat pentru Moldova și pentru județul Vrancea este drumul expres Focșani-Brăila, la care se lucrează în continuare; contractele sunt semnate. Studiul de fezabiliate este în lucru. Un alt proiect important pentru județul Vrancea este magistrala de gaze ce leagă județul Buzău de Focșani. Este prima dată în istorie când județul Vrancea este conectat energetic din sudul țării. Noi, Partidul Național Liberal respectăm Moldova și dorim să realizăm conectarea atât energetică cât și rutieră a Moldovei cu restul țării. Al patrulea proiect important pentru județul Vrancea, pentru care guvernul Orban a alocat 84 milioane de euro este Canalul Siret-Bărăgan care se va finaliza pe teritoriul județului Vrancea.

Noi, vrâncenii, ne dorim aceste 4 proiecte susținute de guvernul Ludovic Orban iar pentru acest lucru sunt covins ca pe data de 27 septembrie vrâncenii vor vota Partidul Național Liberal iar PNL Vrancea va avea o victorie de campion în fața baronului, în fața lui Portofel. Este prea mult de când conduce acest județ. A distrus acest județ iar noi, Partidul Național Liberal, prin echipa ce urmează să o formăm la Consiliul Județean, la Primăria Municipiului Focșani, în celelalte primării ale localităților din județul Vrancea vom fi o echipă care vom schimba județul Vrancea și vom alege altă soartă pentru județul Vrancea.

Trebuie să deschidem județul Vrancea investițiilor! Trebuie să asigurăm cetățenilor din județul Vrancea un viitor! Trebuie să le dăm celor plecați în străinătate posibilitatea să se întoarcă și să trăiască aici, în Vrancea. Cu votul dumneavoastră, vor reuși ce nu au reușit alții în 30 de ani! Vom schimba județul Vrancea, vom deschide județul Vrancea pentru investiții”, este promisiunea ministrului Dezvoltării.  (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here