Îndrăznește să fii informat!

vineri, 12 aprilie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_img
  AcasăActualitateULTIMA ORĂ-VIDEO: Marcel Codreanu, liderul romilor tradiționali din Vrancea, a fost condus pe ultimul drum

  ULTIMA ORĂ-VIDEO: Marcel Codreanu, liderul romilor tradiționali din Vrancea, a fost condus pe ultimul drum

  Marcel Codreanu, liderul romilor tradiționali din Vrancea a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni și apropiați. Alaiul format din aproximativ 300 de persoane i-au fost alături acestuia pe drumul de acasă până la Cimitirul Nordic. Traseul cortegiului funerar a fost împânzit de echipaje de poliție, care s-au postat la fiecare intersecție pentru ca totul să decurgă fără incidente. Din informațiile noastre, oamenii legii au fost cei care le-au comunicat acestora un traseu în așa fel încât să nu dea peste cap circulația rutieră din Focșani. În imaginile surprinse cu cortegiul funerar, care se afla la intersecția străzilor Vâlcele și Longinescu, se poate observa că cei care au vrut să-i fie aproape pe ultimul drum nu au ținut cont de regulile impuse de pandemia de coronavirus. Masca de protecție și distanțarea socială au lipsit cu desăvârșire, cu toate că legea prevede măsuri stricte în acest sens. Marcel Codreanu a decedat vineri în urma unui accident bizar. Așa cum a relatat Jurnal de Vrancea liderul romilor tradiționali din Vrancea era live pe rețele de socializare în momentul în care o roată desprinsă de la un autocamion care se afla în mers l-a lovit cu putere. Codreanu se afla pe terasa unui motel de lângă Mărășești, pe drumul european 85. Roata mastodontului s-a desprins, a străbătut o distanță de câțiva zeci de metri și l-a lovit mortal. “Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis polițiștii vineri dimineață.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  GALAȚI: Condamnare pentru mită pentru un fost director

  Fostul director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Ciubrei Luigi Mariusa, a fost...

  Avem lege pentru calitatea apei. Ea a fost promulgată

  Preşedintele României a promulgat Legea pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2023 privind calitatea apei...

  Polițistă vrânceană medaliată cu argint la Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne

  Peste 120 de sportivi participanți, din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au fost...

  ARTICOLE POPULARE

  ULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după ce un excavator a găurit magistrala!

  Un excavator care executa omlete, pardon!, lucrări în zona intersecției străzilor Anghel Saligny cu...

  ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe la Vizantea Livezi pentru găsirea a două persoane rătăcite în pădure

  UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două persoane au fost găsite tefere de...

  BanaURSUL halicit de vulpe! Lăcomia, prostia și viclenia din celebra povestioară transferate la Dumitrești

  Interpretarea contemporană a poveștii "Ursul păcălit de vulpe" s-a transformat într-o realitate a timpurilor...