Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paşte pentru cei care sărbătoresc Învierea în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar şi pentru comunitatea ortodoxă, care celebrează Floriile. Șeful statului a vorbit despre provocările din prezent, privind epidemia cu noul coronavirus, dar și despre speranţa „de a fi împreună din nou”.

„Credicinoșilor romano-catolic, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și grijă față de semeni. Chiar dacă aceste sfinte sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinței noastre ne unește sufletește și ne dă speranța că în curând vom putea fi împreună din nou. Vreau să transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei și iubirii.

Dragi români, fie care sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare și puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că, uniți și încrezători în viitor, vom ieși întăriți din această grea încercare. Cristos a Înviat! Frohe Ostern! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.