VIDEO: Militarii Brigăzii 282 Blindate „Unirea Principatelor” Focșani, la datorie în Țăndărei

0
376

De la momentul instituirii carantinei totale în Țăndărei prin Ordonanță militară, forțe impresionante ale Ministerului Administrației și Internelor, precum și ale Ministerului Apărării Naționale s-au concentrat în zonă pentru a se asigura că legea este respectată. Printre aceștia, la datorie în Țăndărei se află și cadre ale Brigăzii 282 Blindate „Unirea Principatelor” Focșani, care promit că vor fi la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, până trece pericolul.

Roberto Neculai este caporal clasa a II-a în cadrul Brigăzii 282 Blindate „Unirea Principatelor” Focșani și asigură siguranța cetățenilor din Țăndărei, alături de reprezentanții MAI.

Noi suntem la datorie, voi stați acasă”, este mesajul militarului vrâncean.

Ordonanța militară 7 a fost emisă pe 4 aprilie de ministrul de Interne Marcel Vela, dispunându-se carantinarea totală a orașului Țăndărei. Zeci de polițiști și militari au fost desfășuraţi pe străzile oraşului pentru a pune în aplicare măsurile de distanțare socială, în condițiile în care la acea dată peste 60% din cazurile confirmate pozitiv la CPVID-19 din județ erau din Țăndărei.

În judeţul Ialomiţa, din totalul cazurilor confirmate pozitiv – 48 de persoane, 31 erau din Ţăndărei, iar din totalul de 8 pacienţi decedaţi, 7 erau toţi din oraşul Ţăndărei. În oraș este permisă intrarea şi ieşirea doar pentru transportul de marfă, pentru aprovizionarea populaţiei, şi al persoanelor care nu locuiesc acolo, dar îşi desfăşoară activitatea acolo. Sunt strict interzise ieşirea şi intrarea prin alte zone de acces decât cele publice.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.