VIDEO: Militarii din Kandahar îl așteaptă pe Moș Nicolae

0
81

În seara asta toți suntem copii, și așteptăm ca Moș Nicolae să ne dea un semn, iar atmosfera asta de sărbătoare se face simțită și la Kandahar, în Afganistan, unde militarii români se află la datorie. Departe de casă, dar cu gândul la cei dragi, și-au pregătit bocancii, între două misiuni, și au o singură dorință pentru moșul cel bun.

Preotul militar Constantin Cârloanță se află la Kandahar împreună cu batalionul 280 infanterie protecția forței Brave Hearts, și mi-a spus cum e sărbătoarea aceasta la mii de kilometri de casă.

Potrivit tradiției, de Moș Nicolae încep să se cânte colindele, iar militarii români din Kandahar s-au adunat deja pentru repetiții azi dimineață.

Nu e ușor să petreci sărbătorile atât de departe de cei dragi, în mijlocul unui război, dar camaraderia profundă care doar aici se poate găsi îi ajută pe militarii români să treacă peste dorul de casă și să se bucure de apropiata naștere a Domnului, deși vor ține pistolul mitralieră lângă pomul de Crăciun. (sursa: romania-actualitati.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.