VIDEO: Misăilă vs piețari, meci nul. Piețarii au primit o păsuire până-și vor muta tarabele 

0
896

Discuțiile dintre primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, pe de o parte, și comercianții și producătorii din Piața Moldovei, de partea cealaltă, nu au adus, deocamdată, nici un rezultat. Misăilă e hotărât să transforme piața într-una civilizată, fără tarabe pe margine, așa cum cer și reprezentanții ISU Vrancea.

Piețarii nu sunt însă mulțumiți că vor trebui să-și ia marfa de pe margine pentru a se muta în interiorul pieței, unde ventilația nu e corespunzătoare. Pentru moment, primarul le-a promis piețarilor că va cere o păsuire de la ISU și va căuta soluții, astfel încât să fie asigurată ventilația în interiorul pieței, dar le-a cerut oamenilor să nu-și mai lase mașinile cu marfă în zona pieței. Ceea ce s-a și întâmplat, la scurt timp după ce au părăsit sala de ședințe a primăriei piețarii ducându-și autovehiculele în alte zone.

Un semn de întrebare rămâne cu privire la modul în care a fost gestionată Piața Moldovei în ultimii ani. Primarul Misăilă a declarat că va sesiza organele competente pentru a verifica activitatea de la Administrația Piețelor, care în ultimii ani a mers în pierdere.

 

protest-comercianti-piata-primarie3

protest-comercianti-piata-primarie2

protest-pietari-primarie1

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.