VIDEO: Mormântul Iulianei Gătej, vandalizat. Mesajul emoţionant al fratelui jurnalistei

0
618

Mormântul jurnalistei Iuliana Gătej, care şi-a pierdut viaţa anul trecut, în Ajun de Crăciun, în timp ce venea de la Bucureşti acasă, la familie, a fost vandalizat. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. În imagini se poate observa cum o femeie fură de pe mormântul jurnalistei focșănence Iuliana Gătej darurile depuse de cei care au cunoscut-o.

Iată mesajul postat pe facebook de fratele jurnalistei care şi-a pierdut viaţa într-un accident în urmă cu un an:

”Ieri, domnul primar Cristi Misăilă a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat de presa în care un grup de romi au vandalizat unul din containerele de ajutor umanitar din cadrul programului ” Garderoba Sociala ” și au furat toate hainele lăsate pentru nevoiași . Poate acei romi chiar aveau nevoie de hainele respective văzând frigul de afara !!! Vreau însă D-le Primar să-mi răspunde-ți și mie la următoarea întrebare în calitate de cetățean al orașului pe care îl conduce-ți și poate și în calitate de prieten : ” Doamna din filmatul atașat ce nevoie avea de lucrurile pe care le fura de pe mormântul surorii mele FLUTURICA ?????? „, a postat CRisti Gătej, fratele cunoscutei jurnaliste, care a sfârşit atât de tânără, într-un mod atât de tragic.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.