VIDEO: Mult zgomot pentru nimic. Proiectul spațiilor verzi, adoptat în CLM Focșani

0
141

Proiectul de hotărâre „Amenajare spațiu verde Cartier Mîndrești, Cartier Focșani Sud și Cartier Laminorul”, picat la vot în plenul CLM Focșani în luna martie, a fost adoptat, marți, în ședință extraordinară.

Proiectul a fost inițiat de data aceasta e grupul PNL, care la ședința anterioară s-a abținut la vot, situație care a determinat un scandal fără precedent și amenințări cu anchete penale în timpul ședinței. Ulterior, liberalii au explicat că votul lor a venit în urma dezvăluirilor făcute în mediul online de managerul proiectului, Gena Drăgușanu, care a reclamat mai multe disfuncționalități ale proiectului.

Grupul PNL a solicitat lămuriri, pe care le-au primit, iar în final au decis că proiectul trebuie, cu adevărat, blocat, existând altfel riscul ca Primăria Focșani să fie nevoită să returneze peste 7 milioane de lei Uniunii Europene. La ședința de marți a fost prezentă și Gena Drăgușanu, care a revenit la vechiul loc de muncă din Primărie, după ce inițial fusese detașată la Poliția Locală Focșani. Ea le-a oferit explicații tuturor celor prezenți cu privire la proiectul pe care l-a coordonat în calitate de manager de proiect. Discursul său nu a fost însă la fel de acuzator ca detaliile oferite inițial pe internet. Ea s-a “înmuiat” după ce a revenit pe postul din Primărie, declarând, de data aceasta, că disfuncționalitățile pot fi reparate până pe 30 iunie 2017.

“Toate primăriile se confruntă cu așa ceva”, le-a spus Gena Drăgușanu consilierilor locali, referindu-se la faptul că documentația tehnică a proiectului de amenajare a spațiilor verzi a fost incompletă, iar în timp au apărut mai multe erori. Proiectul a fost votat, în final, de toți cei 17 consilieri care au fost prezenți la ședință, fiind astfel adoptat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.