VIDEO: Neatenția la volan a trimis două persoane la spital

0
526
Accidentul de marți, de pe drumul european 85 s-a produs din vina unui șofer care nu a văzut la timp tirul oprit pe prima bandă de circulație.

În momentul în care au ajuns salvatorii la locul accidentului, s-a constatat că două persoane au nevoie de intervenția medicilor. Este vorba despre două persoane, un bărbat șio o femeie care erau conștienți și au fost preluați cu o ambulanță SAJ și una SMURD pentru a fi duse la spital. Echipajul Smurd a preluat o femeie în vârstă 46 ani, pasageră pe locul din dreapta fața al dubiței. Aceasta prezenta plăgi și escoriații la nivelul membrilor superioare și la nivelul feței și acuza dureri toraco-abdominale. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Focșani.

“Conducătorul tirului cu număr de Vaslui a oprit pe prima bandă de circluație, vis-a-vis de Peco Petrom Mărășești, pe DN2 E85 lăsând tirul pe prima bandă cu avariile pornite. Pe aceeași direcție de mers și în aceeași direcție de deplasare conducătorul unui Renault Traffic, orbit de soarele puternic a intrat în spatele vagonului”, a declarat comisarul șef Cătălin Candea de la Serviciul Rutier Vrancea.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe DN2, la Mărășești. O persoană, încarcerată după impactul mașinii cu un TIR

(Video: Lucian Bălărie)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.