VIDEO: O mașină de poliție neinscripționată, cu radar la bord, a făcut RAVAGII pe DN2E85

0
1916

Poliția Română a derulat, joi, o acțiune al cărei scop a fost asigurarea siguranței în trafic. O autospecială de poliție neinscripționată, având la bord un radar, a circulat pe DN2 E85 alături de ceilalți participanți la trafic.

În 4 ore, 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi cu ajutorul autospecialei neinscripţionată. Aceasta s-a deplasat pe DN2E85 în contextul în care pe această șosea au avut loc în ultima săptămână foarte multe accidente rutiere grave, soldate cu mai mulți morți și răniți grav.

Cel mai grav accident a avut loc în județul Vrancea, pe raza localității Ruginești, unde 4 oameni au murit și 3 au fost răniți în urma impactului dintre un microbuz 8+1 și un TIR. Autospeciala a acționat și pe raza județului Vrancea, unde polițiștii au descoperit numeroase nereguli în trafic. Recordurile de viteză au fost înregistrate de radar pe sectorul de drum din județul Buzău.

“Polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, care conducea pe D.N. 2, în localitatea Poşta Cânlău, judeţul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Un bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poşta Cânlău din judeţul Buzău, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Polițiștii avertizează că vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioada următoare, pentru siguranţa participanților la trafic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.