VIDEO: PNL l-a denunțat la Poliție pe Marian Oprișan

0
238
De asemenea, PNL a sesizat BEJ cu privire la implicarea elevilor de clasa a XII-a în campanie electorală de către baronul PSD u sub pretextul unei acțiuni de promovare a cititului, elevii sunt amenințați cu scăderea notelor și li se împart cărți cu autograful baronului.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, acesta a semnalat ”acțiunea electorală absolut revoltătoare de la Focșani”, prin care elevilor de clasa a XII-a li s-a impus să participe la un eveniment politizat de baronul Marian Oprișan, sub pretextul încurajării cititului, eveniment organizat în aceste zile premergătoare votului, la Sala Balada din Focșani. Purtătorul de cuvânt al PNL a anunțat că va face denunț la Poliție și va fi sesizat Biroul Electoral Județean Vrancea cu privire la campanie electorală în școli derulată de PSD și baronul Marian Oprișan, cel care a împărțit elevilor cărți cu semnătura sa.

”Avem dovada încălcării flagrante a legii de către baronul Marian Oprișan care face campanie electorală în școli, pune presiune pe profesori și pe elevi, iar profesorii, la rândul lor, amenință elevii că dacă nu se prezintă la evenimentul convocat de baronul Oprișan vor avea nota scăzută la purtare. La evenimentul din Focșani unde sunt adunați cu forța elevii de clasa a XII-a, acestora li se împart cărți cu semnătura lui Marian Oprișan. Baronii PSD nu au niciun scrupul să se folosească de elevi, de profesori, de funcționari, de medici sau de angajații din instituțiile publice ca de niște supuși, niște iobagi”, a declarat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal.

Dancă a precizat că pe site-ul oprestefrauda.ro, cetățenii pot semnala fraude electorale și derapaje de la lege în ceea ce privește campania electorală pentru alegerile europarlamentare. (Material comandat de PNL. Publicat de SC Media Factory Concept SRL. Cod mandatar financiar: 41190007)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.