VIDEO: PNL și-a depus candidaturile pentru Primăria Focșani | Ion Ștefan pentru funcția de primar iar Liviu Macovei va deschide lista de consilieri locali

0
782

Reprezentanții Partidului Național Liberal și-au depus luni candidaturile pentru Primăria Focșani și Consiliul Local Focșani. Aceștia au mers în cursul după-amiezii la Biroul Electoral pentreu a depune dosarele de candiați pentru alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie. Candidat pentru funcția de primar al municipiului Focșani este ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, în timp ce lista de consilieri locali va fi deschisă de Liviu Macovei. Cel din urmă a decis să renunțe la candidatura independentă pentru Primăria Focșani și a ales să se alăture echipei liberale.

„Dacă la Oradea, dacă la Cluj se poate se va putea și la Focșani. Vă promit că voi pune la dispoziția focșănenilor totată priceperea și toată puterea mea de muncă. Voi munci pentru orașul Focșani așa cum am făcut-o pentru familia mea în ultimii 20 de ani. Este o onoare și o responsabilitate să poți transforma orașul Focșani în așa fel încât, fiecare dintre noi să poată avea o viață mai bună și un trai decent”, a spus candidatul PNL la Primăria Focșani, Ion Ștefan. La rândul lui, Liviu Macovei a transmis că va sprijini candidații PNL la primărie și la Consiliul Județean. Macovei a mai spus că este timpul ca PSD să intre în opoziție în Vrancea și în Focșani. „Eu voi veni în această construcție și voi sprijini candidații PNL pentru funcțiile de Primar al municipiului Focșani și Președinte al Consiliului Județean Vrancea. Nu a fost o decizie ușoară dar a fost una rațională. Este timpul ca PSD să intre în opoziție în Vrancea și în Focșani. Au avut timp 20 de ani să ne țină pe loc, merităm și 20 de ani fără ei. Suntem ultimul județ din țară în care încă mai există o caracatiță politică specifică anilor 90 condusă de un baron local și de camarila sa. Este timpul să schimbăm această realitate și este datoria noastră să luptăm pentru această schimbare”, a transmis Liviu Macovei. Lista candidaturilor pentru Consiliul Local Focșani nu a fost dată publicității, însă cel mai probabil, pe aceasta se vor regăsi unii dintre consilierii liberali actuali cum ar fi Nicu Tănase, Ana Maria Dimitriu, Corneliu Gheoca sau Alina Drumea. Pe aceeași listă îl vom găsi și pe Costel Bîrsan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.