VIDEO: PNL Vrancea și-a depus candidaturile pentru alegerile generale din 6 decembrie

0
453

Partidul Național Liberal și-a depus listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Puțin după orele prânzului, candidații PNL pentru Camera Deputaților și Senatul României, însoțiți de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma au mers la Biroul Electoral Județean pentru a depune dosarele de candidatură. Lista pentru deputați este deschisă de Ion Ștefan, urmat de șeful cancelariei prim ministrului, Ionel Dancă. Lista este completată de consilierul local Neculai Tănase, consilierul județean Liviu Bostan, inspectorul general al IȘJ Vrancea Gabriela Marchitan, George Colev și Andy Florin Tufaru. Lista depusă de PNL pentru Senatul României este deschisă de medicul Raluca Ioan, urmată de Eduard Lambrino, Florin Nedelcu și Eugenia Drăgușanu.

„Mulțumesc colegilor din PNL Vrancea pentru că, în ultimii ani au avut încredere și au fost alături de noi și au dat credit dorinței noastre de schimbare a județului Vrancea. Odată cu nominalizarea noii echipe de candidați pentru alegerile parlamentare, organizația Vrancea este pregătită pentru cea de-a patra bătălie electorală cu adversarul de temut, PSD. Suntem pregătiți și vom obține cea de-a patra victorie consecutivă în fața ciumei roșii”, a transmis ministrul Ion Ștefan. La rândul său, Ionel Dancă  s-a arătat încrezător că votul dat de vrânceni pe data de 6 decembrie va fi unul care va elibera Parlamentul României de PSD. „Urmează eliberarea Parlamentului României de PSD și de tot ceea ce înseamnă înapoiere pentru România sub o majoritate nocivă și toxică care blochează acțiunile guvernamentale de dezvoltare ale României. M-am născut, am crescut în Moldova și am venit la Vrancea unde mă simt ca acasă pentru a lupta pentru această regiune, pentru a aduce investiții și pentru dezvoltarea județului Vrancea”, a spus Ionel Dancă, imediat după depunerea candidaturii. Primul loc pentru Senatul României este ocupat de medicul Raluca Ioan, care a spus că progresul în bine al județului Vrancea este extrem de important.

„Multumesc colegilor mei din PNL care m-au creditat și este o onoare pentru mine că voi candida pe primul loc la Senat. De asemenea, mulțumesc vrâncenilor pentru că m-au votat în trecut și mă vor vota în viitor. Pentru mine este important progresul acestui județ care, din nefericire, a ajuns pe ultimul loc din țară”, a declarat medicul Raluca Ioan. „Candidez pentru a reprezenta ferm vrâncenii în Parlamentul României. Îmi doresc să scoatem județul Vrancea din subdezvoltare și împreună cu toți cetățenii din județ să contribuim la prosperitatea acestui județ, să nu ne mai plece vrîncenii prin alte părți, să rămână acasă pentru a contribui la creșterea economică și spirituală”, a completat liberalul Nicu Tănase, locul al treilea pentru Camera Deputaților.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.