VIDEO: Premieră politică naţională în Vrancea: protocol de colaborare între PNL şi PNŢCD

0

În Vrancea se pun bazele unui nou CDR. PNL şi PNŢCD au semnat un protocol de colaborare, valabil la nivelul judeţului Vrancea, cu scopul realizării unei platforme politice care să reprezinte electoratul de dreapta din județ.

”Dorim ca la următoarele alegeri să câștigăm conducerea administrației județene și locale în Vrancea. Pentru aceasta nu trebuie să fim separați, trebuie fim uniți, să strângem rândurile în partea dreaptă a eșichierului politic”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

”Trăim un moment important în viața celor două partide în Vrancea. Este pentru prima dată după anul 2000 când filialele județene ale PNL și PNȚCD pun bazele unei colaborări la nivel județean prin acest protocol. Ne dorim să dăm un mesaj comun de unitate împotriva PSD – ALDE”, a declarat şi liderul PNŢCD Vrancea, Lilian Ilie.

În baza protocolului, organizația judeţeană şi organizaţiile locale vor colabora la nivelul consiliilor locale și vor organiza acțiuni comune în județ. Protocolul de colaborare a fost semnat cu acordul liderilor de la centru. Nu este exclus ca pasul făcut de cele două partide în Vrancea să fie urmat şi de alte organizaţii din ţară.

\

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here