VIDEO: Primarul Misăilă a anunțat că renunță la taxa de habitat

0
190

Zeci de focșăneni au participat, marți, la dezbaterea publică organizată la Primăria Focșani, pe tema nivelului taxelor și impozitelor locale pe anul 2018. Sala de ședințe a Primăriei s-a umplut de oameni care au vrut să știe câți bani vor da, de anul viitor, la bugetul local.

Șeful Serviciului Taxe și Impozite din Primărie, Meluș Nazîru, le-a prezentat modificările, puține, pentru că 90% din taxele și impozitele locale rămân la același nivel din 2017. Oamenii erau nerăbdători să afle despre taxa de habitat.

Primarul Cristi Misăilă a anunțat atunci, pentru prima oară oficial și public, faptul că această taxă nu va fi instituită. Primarul a anunțat că în continuare caută soluții pentru plata serviciilor care ar fi trebui achitate din taxa de habitat, în cazul în care s-ar fi instituit. În continuare, marea problemă a primarului o reprezintă cheltuielile mari cu salubritatea stradală, din cauză că oamenii nu sunt civilizați și fac mizerie pe domeniul public.

Cetățenii care au participat la dezbatere i-au cerut primarului ca Poliția Locală să împartă amenzi, până când cetățenii certați cu bunul simț vor respecta curățenia pe străzi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here