VIDEO! Primarul PSD din Răcoasa face ce știe el mai bine: bagă gunoiul sub „preș”! Primăria amendată cu 20.000 de lei de Garda de Mediu Vrancea!

0
226

În loc să transporte deșeurile acolo unde ar trebui, adică la rampele special destinate pentru acest lucru, administrația locală din Răcoasa s-a apucat să arunce mormane de gunoaie pe unde apucă, respectiv pe raza localității dar, cu viclenie, într-un loc mai ascuns de vederea cetățenilor. Cu toate acestea, oamenii locului au observat nenorocirea și au sesizat din timp comisarii Gărzii de Mediu. Aceștia au ajuns la fața locului taman când angajații primăriei reușiseră să acopere cu pământ, aproape complet, movilele de gunoi. Din informațiile noastre se pare că unul dintre cei implicați în această ilegalitate este chiar viceprimarul localității care ar fi recunoscut că a depozitat gunoiul acolo. Garda de Mediu Vrancea a sancționat primăria cu 20.000 de lei lei, aceasta din urmă fiind obligată și la curățarea întregii zone.

gunoaie racoasa 4 - VIDEO! Primarul PSD din Răcoasa face ce știe el mai bine: bagă gunoiul sub „preș”! Primăria amendată cu 20.000 de lei de Garda de Mediu Vrancea!

gunoaie racoasa 1 - VIDEO! Primarul PSD din Răcoasa face ce știe el mai bine: bagă gunoiul sub „preș”! Primăria amendată cu 20.000 de lei de Garda de Mediu Vrancea!

Având în vedere faptul că multe ilegalități în acest sens (cum este și cazul de față) sunt săvârșite cu știința oficialităților iar sancțiunile sunt plătite din bugetul local, adică din banii contribuabililor, comisarul șef al Gărzii de Mediu Vrancea, Aurel Cristian, crede că o modificare a legii ar fi mai mult decât binevenită. „Consider că ar trebui modificată legislația, astfel încât să putem sancționa persoana fizică, adică primarul, când dispoziția acestuia se întîmplă astfel de lucruri, așa cum s-au petrecut, de exemplu, la Răcoasa ori la Măicănești. Nu este corect să sufere toți cetățenii pentru actele nesăbuite ale unor șefi de administrații locale”, ne-a spus comisarul șef al Gărzii de Mediu Vrancea, Aurel Cristian.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here