VIDEO! Primele declarații ale lui Cătălin Toma din postura de președinte al CJ Vrancea: „Vom asigura finanțări europene și vom dezvolta acest județ!”

0
307

După ceremonie, Cătălin Toma a invitat presa în biroul președintelui consiliului județean, ca o dovadă clară a transparenței, strategie de căpătâi pe care instituția o va adopta de acum înainte. Cătălin Toma este convins că mandatul care îl așteaptă nu este unul ușor, întrucât sunt multe de făcut în județ după două decenii de administrație PSD. De altfel, unul dintre principalele obiective ale noii administrații este începerea noului spital, proiect pe care Cătălin Toma dorește să-l ducă până la capăt. „Vrem să nu dezamăgim, să ducem mai departe proiectele începute, să asigurăm finanțări europene și să dezvoltăm acest județ. Vrancea este casa noastră, Vrancea trebuie dezvoltată, fie că vorbim de Soveja, de Vizantea-Livezi, fie că vorbim de mausolee, de izvoare, umane și istorice, pentru că Vrancea are un tezaur uman deosebit. Primul meu demers va fi cel legat de spitalul județean. Vom face tot ce trebuie, și mă bazez aici pe o majoritate în consiliul județean, pentru că refuz să cred că va fi vreun consilier împotriva acestui proiect. Județeul Vrancea are nevoie de inițiative și mă gândesc să nu petrec mult timp în acest birou, ci să mă duc pe teren pentru că sunt multe șantiere care au nevoie de schimbări, de corectări. Avem mult de muncă, avem drumuri pe care trebuie să le aducem la un stadiu civilizat, lucrări de apă și canal care trebuie terminate”, a declarat Cătălin Toma în primul său discurs din calitatea de președinte al Consiliului Județean Vrancea. El s-a mai referit și la necesitatea digitalizării instituției pe care o conduce începând de astăzi, obiectiv care trebuie să constituie o prioritate în următoriipatru ani, ca de altfel multe alte probleme legate de bunăstarea județului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.