VIDEO! REVOLTĂTOR! O asistentă de la UPU Focșani ÎNJURATĂ și AMENINȚATĂ de un individ nervos! Totul s-a petrecut în incinta spitalului!

0
4123

O asistentă de la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani a fost înjurată ca la ușa cortului de un individ nervos. Toată scena s-a petrecut chiar în interiorul UPU. Asistenta i-a recomandat bărbatului să meargă la Secția de urgențe a Spitalului Militar întrucât la Spitalul Județean Focșani este foarte aglomerat. Omul s-a enervat, a lovit cu piciorul mobilierul din sala de așteptare și a adresat cadrului medical injurii ce nu pot fi reproduse. Asistenta a încercat să aplaneze situația și i-a vorbit frumos individului însă acesta a amenințat-o, spunând că va avea el grijă de ea: „Te prind eu! Lasă că te urmăresc eu!”. Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.