VIDEO! Russia Today și Sputnik au fost INTERZISE în România!

1
214

România a decis ca postul de televizune rusesc Russia Today să nu mai fie difuzat în țara noastră, în actualul context al războiului dintre Rusia și Ucraina. Decizia a fost anunțată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, în urmă cu puțin timp. „Începând din această seară ultimul operator care furnizează servicii TV va opri difuzarea Russia Today în România. Niciun operator nu va avea acest serviciu activ”, a spus el. O măsură similiară vizează un alt site al propagandei rusești, Sputnik. Autoritățile române au început să ia măsuri pentru a bloca anumite surse identificate ca propagând știri false în contextul crizei din Ucraina. Dan Cărbunaru a prezentat o listă de site-uri care unele au fost închise ori urmează să fie închise, printre care ru.md.sputniknews.ro, md.sputniknews.com, ro.md.sputniknews.com, profitsmall.com, yourincome.site, citeșteșitu.com, rtnews.ro si cloudx.ro. Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că procedurile de blocare a acestor site-uri sunt în desfășurare, unele fiind deja oprite.

Lista site-urilor pentru care au fost demarate procedurile de blocare în contextul crizei Ucraina – Rusia

Ulterior, Guvernul a prezentat lista acestor site-uri:

  • https://bitinitiators.com/blog.html – INDISPONIBIL LA ACEST MOMENT
  • https://profitsmall.com/?domain=https://bitinitiators.com/blog – INDISPONIBIL LA ACEST MOMENT
  • https://yourincome.site/LP/lp_RO_RO_connera_XfZdkl_Av0VP/?domain=newsmoney.work&uclick=q5fnx99z&uclickhash=q5fnx99z-q5fnx99z-qn-0-ydi4-cig5-usx90-f5491e – ACTIV LA ACEST MOMENT
  • https://ru.md.sputniknews.com/ – ACTIV LA ACEST MOMENT
  • https://md.sputniknews.com/ – ACTIV LA ACEST MOMENT
  • https://ro.md.sputniknews.com/ – ACTIV LA ACEST MOMENT
  • https://citestesitu.com – ACTIV LA ACEST MOMENT
  • https://rtnews.ro – ACTIV LA ACEST MOMENT
  • https://cloudx.ro – INDISPONIBIL LA ACEST MOMENT

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Da, spunea astăzi Florin Cîțu, ” Sancțiunile ne-au prins pe picior greșit „. Deci sanctiunile pe care el le-a impus Rusiei l-au prins pe el pe picior greșit. Poate ar fi o idee să alegem și noi oameni cu ceva creier ca să ne conducă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.