VIDEO: Scandalul continuă în Consiliul Local Focșani. Contre între PSD și PNL aproape la toate proiectele

0
136
Ședința Consiliului Local Municipal Focșani a fost, marți, extrem de tensionată, la fel cu aproape toate ședințele din ultima vreme.

Aproape că nu au existat proiecte pe ordinea de zi care să nu stârnească dezbateri. Foarte puține proiecte au fost adoptate cu unanimitate de voturi, dar și în cazul lor au existat comentarii din partea grupului PNL. Unul dintre cele mai disputate proiecte a fost cel privind proiectul de termoficare. În baza acestuia, Primăria ar urma să depună un proiect pentru obținerea a 16,5 milioane de euro de la Uniunea Europeană.

Consilierii din opoziție nu au considerat că este oportună o investiție în sistemul de termoficare. Discuții au fost și în ceea ce privește o serie de investiții din oraș, cum ar fi modernizarea fântânii arteziene din Piața Unirii, realizarea unui sistem de irigații pentru spațiile verzi din cartierul Sud sau aprobarea mai multor indicatori tehnico-economici pentru investiții în reabilitarea unor străzi, realizarea unui gard pentru Căminul de Bătrâni și relocarea unui monument istoric din curtea fostului CPL în fața Mausoleului Focșani.

Toate proiectele care aveau nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor, printre care și cel privind termoficarea, nu au fost adoptate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.