Pe contul de socializare al Poliției Române a fost povestit modul în care a decurs întreaga  intervenție în cazul bărbatului care a provocat un scandal monstru. Înarmat cu un topor, bărbatul a intrat în incinta unui magazin de pe strada Brăilei, a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii de ordine publică și jandarmii care au constatat faptul că bărbatul intrase într-un imobil din apropierea magazinului. La vederea echipajelor de intervenție, bărbatul a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă, amenințând că aruncă totul în aer. Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani. Iată mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române:
-112, ce urgență aveți?
-E rău dacă nu veniți repede! Amenință cu toporul! A dat cu spray în magazin! Vă rog din suflet! Cât mai urgent!Are un cuțit! Are un topor!
-Oamenii ies din magazin cu fețele acoperite! A dat cu spray! A intrat și cu un cuțit în magazin! Apoi a spart cu un topor geamul magazinului și al unui autoturism! Orice e posibil aici! Acum este în imobilul de lângă magazin!
-Încercați să stați departe de această persoană! Colegii ajung imediat!
3 minute, iar restul a fost contracronometru!
La vederea colegilor de la ordine publică, jandarmilor și a luptătorilor SAS, bărbatul de 41 ani care se baricadase în locuință a folosit flacăra deschisă asupra unei țevi de gaz pe care o tăiase. Din priviri, pentru că așa se înțeleg luptătorii SAS de cele mai multe ori, și o tragedie a fost evitată!
Iulian, luptător SAS, a oprit gazul și în câteva secunde bărbatul era imobilizat și încătușat de echipă. Anterior, bărbatul aruncase în stradă cu diverse obiecte și cu o substanță inflamabilă peste gardul imobilului vecin. Vă salutăm cu respect! Și nu doar noi! Cel puțin un cartier!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.