Un inginer constructor din Focșani a creat un moment sensibil pe scena „Românii au Talent”. În vârstă de 31 de ani, focșăneanul Adrian Simion-Trafă a reușit să stârnească ropote de aplauze după un moment memorabil, plin de emoție. Acesta a interpretat un monolog impresionant și sensibil. Îmbrăcat în clovn, artistul de ocazie, a recunoscut că în cei 4 ani de facultate de construcţii el mai mult a recitat. „Tot ce auziți din gura mea ca și text este scris de către mine. Am în jur de 400 de texte scrise, dar nepublicate”, a spus Adrian Simion în fața juraților, care l-au recompensat cu patru de „DA” și cu șansa de a participa, mai departe, în show-ul Românii au Talent.

„În curfărul meu sunt lecții despre viață, despre oameni, despre bine și despre rău. Lumea mea! Lumea mea este imaginea despre care se spune că frumosul, pentru a se naște, are nevoie de oameni, iar de cele mai multe ori, ne alege pe noi. Și se mai spune că pentru a trăi frumos și bine trebuie să mori în fiecare zi câte puțin. Lumea mea… te condamn la fericire și să iubești. Și să iubești cum trebuie, nu cum vrei, iar când nu poți să mai zâmbești, educă-ți gândul de doi lei li du-l, aleargă-l, aleargă-l prin cuvinte, prin gesturi, prin conflicte, deschide-i porți i obosește-l dacă nu-i cuminte i fă-l să râdă…cât mai poți! Și te condamn să mă condamni la libertate.

Niciodată printre vânt și ploi, când vreau să râd sau să găsesc dreptate, seară, să mă simt străin în doi… Nu-i mai cere vieții imposibilul! Ce vină are ea când tu te rătăcești?! Iubește și condamnă, nu-i penibil”, a spus Adrian Simion  pe scena de la Românii au Talent.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here