VIDEO! Un pod din județul Neamț s-a prăbușit! Construcția a fost reabilitată în urmă cu 6 luni!

1
523
Un pod de pe un drum județean din județul Neamț s-a prăbușit! Construcția care se află în comuna Luțca din județul Neamț a fost reabilitată în luna noiembrie a anului trecut. Joi, o persoană a fost rănită după ce a fost surprinsă pe pod, exact în momentul în care acesta a cedat. Pe construcția reabilitată anul trecut traversau în momentul prăbușirii un camion și o autoutilitară. De altfel, la momentul în care au fost finalizate lucrările de reabilitare președintele CJ Neamț anunța că au fost făcute testele de rezistență și a oferit garanții că acesta nu va mai reprezenta un pericol pentru cei care tranzitează acea zonă. „Dragi nemțeni, vă garantez că zeci de ani, podul de la Luțca nu va mai reprezenta vreo problemă pentru participanții la trafic. Zilele trecute s-a făcut testul de rezistență pe pod și avem garanția că rezistă unei greutăți de 340 de tone” anunța scria pe Facebook, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, în noiembrie 2021, atunci când a fost redeschis circulației rutiere. Presa din județul Neamț a atras atenția în repetate rânduri că podul avea probleme de structură.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ce noroc că în Parcul Bălcescu nu se poate prăbuși nimic. În schimb se pot întâmpla alte lucruri; pot sări plăcile, se pot strica pompele, se pot arde becurile, etc. Înainte cădeau doar frunze dar asta a deranjat opoziția PNL-USR care practic l-a obligat pe Misăilă să măcelărească copacii. Așteptăm cu interes ce ne va aduce viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.