VIDEO: Un șofer din Focșani, vinovat pentru un adevărat CARNAGIU la Buzău! Microbuzul condus de el, spulberat de tren

0
2283
Un adevărat carnagiu a avut loc aseară, în județul Buzău, unde un microbuz plin cu călători a fost spulberat de tren la o trecere la nivel cu calea ferată. Trei oameni au murit, iar alți zece au fost răniți grav după ce microbuzul a fost lovit în plin de un tren de călători. Alte trei persoane au fost rănite ușor.

Potrivit unor surse, una dintre victimele rănite în accident, o femeie, este din comuna Nereju. Tragedia a avut loc pe DN2B la Bîlhacu. Microbuzul venea de la Arad și mergea la Tulcea, iar la trecerea la nivel cu calea ferată șoferul nu a respectat semnalele acustice și luminoase care anunțau că vine trenul. Garnitura Interregio București- Galați a lovit în plin microbuzul, pe care l-a târât câteva sute de metri.

Din cauza numărului mare de victime, în Buzău a fost activat planul roșu de intervenție, iar în ajutor au venit și mai multe ambulanțe din județul Brăila. Potrivit unor surse, șoferul, un bărbat din Focșani, ar fi ațipit la volan. El a scăpat cu răni minore în urma accidentului. Focșăneanul trebuie să dea explicații în fața anchetatorilor. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here