VIDEO: Un tânăr, între viață și moarte din cauza unor erori medicale?

4
2446

Incident șocant la Vulturu, care a dat naștere unei situații de-a dreptul uluitoare. Familia unui tânăr acuză că bărbatul a ajuns în stare critică în urma unui șir de erori, inclusiv medicale. Sunt informații contradictorii, iar pentru moment adevărul pare să fie undeva la mijloc.

Totul a început vineri seara, când bărbatul a încasat un pumn în fața barului din localitate. Cei prezenți au chemat ambulanța, însă din acel moment mărturiile sunt contradictorii. În timp ce unii martori susțin că bărbatul era inconștient în momentul în care a fost preluat de salvare, alții susțin că era conștient. Mai mult, familia acuză, după poveștile martorilor, că echipajul de pe ambulanță nu a fost informat că în urma loviturii tânărul a căzut și s-a lovit cu capul de pardoseala de beton, ci că ar fi fost în acea stare din cauza băuturii. Bărbatul a fost dus de ambulanță direct la secția Psihiatrie a Spitalului Județean, unde a fost internat.

Medicii de la Psihiatrie susțin că tânărul prezenta simptomele intoxicației etilice, fiind conștient și cooperant. A doua zi, familia a ajuns la spital și a cerut investigații suplimentare, povestindu-le medicilor psihiatri că tânărul a fost victima unei lovituri. Cum starea lui se agrava de la o oră la alta, medicul de gardă de la Psihiatrie a decis transferul către UPU, de unde să fie trimis pentru o tomografie craniană. De la UPU, bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean Galați, unde se află în stare critică și este ținut în viață cu ajutorul aparatelor.

Familia este hotărâtă să afle adevărul și are de gând să facă mai multe plângeri, inclusiv penale.

Loading...

4 COMENTARII

  1. Un pumn?ma faceti sa rad? A primit pumni si picioare in cap,burta,inclusiv scândura in cap!! Si agresorul ai informat greșit ambulantă ca era in stare de ebrietate si nu ca acesta la bătut cu alți complici de la rupt!! Nu mi se pare normal câte minciuni se spun!! Pentru ce? Ca agresorii sa scape basma curată!!

  2. am stat 2 ore langa acest tanar! l-am privit zbatandu-se in agonie, i-am simtit durerea si mi-am vazut neputinta! in 2 ore am vazut din plin ura rasiala si cum semenii nostri pun etichete dupa statut si culoare! nesansa de a fi altfel iti scurteaza viata! dezorndinea in regulament, aroganta, incompetenta, lipsa compasiunii, insuficienta personalului, a dotarilor, lipsa de reactie si incapacitatea de asumare a unor decizii au scurtat viata acestui tanar in spitalul judetean! era un tanar frumos, in putere, dar sansele de a trai i-au fost luate din holul spitalului: “oricum nu ajunge la bucuresti” i-au fost luate poate cu o seara inainte cand a ajuns la “nebuni” cu suspiciune de coma alcoolica…culmea, fara analize la sange! luati-va costumul pe voi inainte de a ajunge la spital si puneti in buzunar un bilet cu textul: va implor! ajutati-ma! sunt copil, sunt tata, sunt sot, sunt om….imi doresc sa traiesc!
    sa plangem oameni buni! da, sa plangem un tigan, sa-i plangem de mila si sa ne rugam sa nu fim in locul lui! dumnezeu sa-l ierte! iarta-i doamne si pe cei ce gresc….CU VOIE….sau fara de voie!

  3. Dumnezeu sa-l ierte! Intr-adevar rasismul in Romania este puternic inradacinat. Si promovat de educatie, mass media, politica. De fapt, e doar o forma de manipulare a populatiei, pe principiul divide et impera, care nu l-au inventat romanii, si nici populatia roma, nici moldovenii contra ardelenilor, nici bucurestenii contra moldovenilor etc. Dar asta o stiti. Acum e foarte important sa se afle adevarul si cei vinovati sa plateasca pentru crima!

  4. Vrem sa se faca dreptate. Pentru toti criminali. Noi avem incredere in justitie. Faceti dreptate .dimnilor si cu cadrele medicale. Va multumim. Fam indurerata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.