VIDEO Un vrâncean pe scena de la “Vocea României”

0
1029
Ionuț Vîlcu, un nume extrem de cunoscut pentru vrânceni, este unul dintre concurenții care au urcat pe scena emisiunii “Vocea României”, în ediția difuzată de Pro TV pe 29 septembrie.

Momentul său a fost o interpretare extrem de sensibilă a piesei “I can’t make you love me”, apreciată de toți cei 4 jurați ai emisiunii, care au savurat momentul și i-au apreciat sensibilitatea vocii. Din păcate, chiar la ultimele acorduri, melodia nu i-a ieșit, iar în final nici unul dintre cei 4 antrenori nu s-a întors.

Eram decis să mă întorc! Ți-a ieșit atât de bine. Însă finalul…ai avut emoții prea mari. Te rog să vii la anul!”, i-a transmis Smiley.

Ionuț Vîlcu, în vârstă de 35 de ani, a câştigat până acum numeroase premii la concursuri de muzică. El a reușit să îmbine muzica uşoară cu cea populară. A făcut parte din trupa focşăneană „Clasic Band”, dar şi a fost și solist vocal al Ansamblului „Ţara Vrancei”.

În prezent, vrânceanul, care s-a născut la Adjud, trăiește în București, unde soția sa este polițistă la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

https://www.youtube.com/watch?v=3v85El4tY1U

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.