UPDATE-VIDEO: Urmărire pe străzile din Focșani | Mașina în care se aflau trei tineri oprită de mai multe echipaje de poliție

1
13015

UPDATE: Conform polițiștilor, bărbatul de 31 de ani aflat la volanul mașinii este din localitatea Grebănu, județul Buzău. Acesta a fost testat atât cu aparatul DrugTest, cât și prin prelevarea de probe biologice, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Mașina condusă de acesta se deplasa dinspre B-dul București către către B-dul Unirii, moment în care polițiștii au efectuat semnal de oprire. Pentru că avea dificultăți în exprimare oamenii legii l-au suspectat că ar fi consumat substanțe interzise, lucru contrazis de testele efectuate ulterior.

Știrea inițială: Urmărire pe străzile din Focșani. Un autoturism înmatriculat în județul Buzău, în care se aflau trei tineri a fost urmărit pe străzile din Focșani după ce șoferul acestuia nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor. Tânărul aflat la volan și-ar fi continuat drumul, însă a fost blocat în trafic, în zona sensului giratoriu de la Comcereal după ce mai multe echipaje de poliție au ajuns în zonă. Pentru că avea dificultăți în exprimare, tânarul aflat la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul DrugTest pentru a se stabili dacă a consumat substanțe interzise. Mașina cu care aceștia se deplasau a fost percheziționată, iar din informațiile noastre, polițiștii nu ar fi găsit nimic suspect. Oamenii legii l-au dus pe șoferul mașinii la spital pentru recoltarea de probe biologice. VOM REVENI CU DETALII!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. E logic ca avea „marfa” in masina, nu a oprit, a aruncat marfa pe geam din mers, apoi cand l-a gasit militia era curat ca o fata mare! Bine ca v-au vopsit masinile ca in Germania ca in rest sunteti aceiasi ! :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.