VIDEO: Viitorii polițiști au depus jurământul militar la sediul IPJ Vrancea

0
2274

Momente pline de emoție la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. 17 elevi vrânceni ai Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” din Câmpina au depus jurământul militar. Tinerii, 12 băieți și 5 fete au jurat credință țării și profesiei de polițist, în fața șefului inspectoratului, fiind prezentat cu această ocazie mesajul transmis de către inspectorul general al Poliției Române.

„Această promoție a susținut examenul de admitere în ianuarie 2020, a început cursurile în februarie și va avea ceremonia de absolvire la sfârșitul acestui an. Au fost momente emoționate, atât pentru elevi, cât și pentru conducerea inspectoratului, familiile și prietenii viitorilor polițiști neputând fi însă prezenți, așa cum se întâmpla întotdeauna la astfel de ceremonii”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. Elevii au început stagiul de practică la începutul lunii, fiind repartizați la nivelul subunităților și al secțiilor de poliție rurală din cadrul IPJ Vrancea. „Le adresăm tinerilor elevi felicitări pentru depunerea Jurământului militar şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională!”, au mai transmis polițiștii vrânceni.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.