VIDEO! Vrâncean URMĂRIT zeci de kilometri de două echipaje de poliție pe DN2-E85! Motivul pentru care fugea bărbatul de oamenii legii

1
1384

Urmărire riscantă și spectaculoasă pe drumul european 85, în județul Vrancea. Joi noapte, polițiștii au urmărit un BMW de culoare neagră, după ce șoferul acestuia nu a oprit la semnalele agenților de la circulație. Urmărirea ca-n filme a început pe Bulevardul București din Focșani şi a continuat pe mai multe străzi din municipiu, ca mai apoi „acțiunea” să se mute pe DN2-E85 până aproape de limita cu județul Buzău. O cameră de bord montată pe un autocamion care circula din direcția Rm. Sărat- Focșani a surprins, la ieșirea din localitatea Dumbrăveni, momentul în care șoferul BMW-ului circula cu viteză sporită cu două echipaje pe urmele sale pe direcția Focșani – Rm.Sărat. Conform informațiilor lipsite de conținut transmise de polițiștii vrânceni, șoferul fugar s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără să dețină permis de conducere. „În data de 28 Ianuarie, în jurul orei 01:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Focșani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe b-dul București din mun. Focșani au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula din sensul opus de mers. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și și-a continuat deplasarea către centrul orașului, încercând să se sustragă. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, care a fost identificat pe raza unei comune din județ. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări în conformitate cu prevederile art. 335 alin. 1 din Codul Penal. Din cercetările efectuate până în prezent, au fost identificați atât proprietarul autoturismului cât și persoana care a condus mașina”, au transmis sec reprezentanții IPJ Vrancea. Cu toate că în informarea IPJ Vrancea nu se vorbește despre localitatea pe raza căreia a fost identificat șoferul fugar, nici măcar vârsta acestuia nu a făcut parte din informarea oficială pe acest subiect. Se știe doar că acesta a reușit să ajungă acasă, a parcat mașina și mai apoi a fost identificat de oamenii legii care l-au preluat și l-au dus la audieri. Mai mult decât atât, totul s-a întâmplat în urmă cu 4 zile și iar o comunicare pe acest subiect a fost ținută la sertar, până când Jurnal de Vrancea a cerut informații despre acest caz. Interesant este faptul că, deși în imagini se poate observa cu ochiul liber cum șoferul gonește nebunește și pune în pericol viața participanților la trafic pe cea mai aglomerată șosea din județ, polițiștii îl cercetează pe șofer pentru că a condus mașina fără să dețină permis de conducere și nu se face vorbire despre depășirea vitezei legale, sau despre faptul că șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.