VIDEO! Vrânceanul Sorin Onea, roast memorabil despre sărăcie, pe scena iUmor

0
670

Vrânceanul Sorin Onea a fost prezent pe scena iUmor unde a susținut un număr de stand-up impecabil. Tânărul a avut cuvintele la el, iar succesul i-a fost garantat în etapa de audiții a sezonului 14 iUmor.  „Pentru următoarele minute, am rugămintea să puneți așteptările pe mod avion. Nu va urma chiar cel mai strălucit număr de stand-up, dar mergem pe premisa că măcar va urma.”, și-a început Sorin numărul, care a stârnit hohote de râs. „De vreo șase luni de zile mă aflu într-o relație extrem de toxică cu sărăcia și în care eu sunt victima. Mai mult ea mă iubește pe mine. (…) Am decis să mă mut într-un <<residence>> și nu prea e combinație când tu câștigi 23 de milioane și trebuie să dai 15 pe chirie.” Sorin Onea și-a continuat număr de roast, tratând un subiect extrem de sensibil: sărăcia. Însă, glumele sale au primit multe aprecieri: „La mine în casă nu există bureți de vase, există felii de pâine. Dacă vine un prieten la mine să stăm de vorbă și după un sfert de oră îmi spune: <<bă, mie îmi e foame>>, eu îi răspund că <<și mie>>. Anul ăsta cel mai tare de Halloween m-a speriat costumul de proprietar.”

Jurații iUmor l-au răsplătit pe Sorin Onea cu aplauze și felicitări. Dintre toți, Nelu Cortea a văzut potențial în el și i-a mărturisit că ar vrea să îl vadă în deschiderea show-urilor sale de stand-up comedy: „Mi-a plăcut! M-ai păcălit puțin la început cu <<a da pe mod avion așteptările>>. Să știi că a fost un număr foarte frumos și cred că publicul e de acord. Foarte bine construit, aș vrea să te văd în finală, vreau să văd mai mult de la tine. Mi-ar plăcea să fie în deschidere la show-uri, mi se pare fabulos!”, a jurizat Nelu Cortea, care s-a arătat complet cucerit de numărul de stand-up al concurentului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.