VIDEO: Vrânceni de GOLDEN BUZZ la Românii au talent! Cine sunt tinerii trimiși de Andi Moisescu direct în SEMIFINALĂ

0
4768

Un moment de breakdance a fost trimis de Andi Moisescu direct în semifinala show-ului Românii au talent, în ediția din 2 martie. Protagoniștii unui număr memorabil sunt trei tineri aflați la prima apariție în formula RIPPERZ CREW. Trupa este formată din doi vrânceni, un tânăr din Focșani și un altul din Odobești, și de un moldovean de la Chișinău.

Cu toții s-au dedicat hip-hop-ului și au o experiență de 11 ani de dans. Tinerii au reușit să ridice sala în picioare cu numărul lor senzațional de dans. Acesta este rezultatul anilor de muncă în condiții dintre cele mai dificile, cu antrenamente în parcuri și în scări de bloc. Numărul impecabil prezentat de cei doi vrânceni și de colegul lor din Republica Moldova l-a determinat pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz-ul, buton care a trimis trupa RIPPERZ CREW direct în semifinalele Românii au talent.

Imediat după difuzarea momentului lor de la Românii au Talent, membrii trupei Ripperz Crew au transmis un mesaj de mulțumire pe pagina lor de socializare.

„Vă mulțumim mult de tot! Avem nevoie de susținerea voastră în semifinală!!! Suntem foarte fericiți și recunoscători că am avut ocazia să ajungem aici! Mulțumim Andi Moisescu pentru încredere!!! Nu te vom dezamăgi!”

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.