VIDEO! Zeci de păsări, tone de paie și alte acareturi făcute scrum în urma unui incendiu la Dumbrăveni

0
766

Un incendiu de proporții, izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, a afectat azi-noapte o gospodărie din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03:30. Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, patru echipaje de la Detașamentul de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD. Totodată, în cooperare cu pompierii militari, au acționat și pompierii voluntari aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gugești, cu o autospecială de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe o suprafață de circa 400 mp, cuprinzând locuința și anexele acesteia. Echipajele de stingere au acționat pentru localizarea focarelor și limitarea pagubelor, reușind să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ 5 ore de luptă cu flăcările. În timpul intervenției au fost salvați 10 porci, precum și gospodăriile din imediata vecinătate. În urma evenimentului au ars: circa 200 mp din acoperișul locuinței, o anexă de aproximativ 200 mp unde erau parcate 1 tractor, 1 autoturism și aparatură electrocasnică (lăzi frigorifice, frigider, etc.), 1 adăpost de animale de circa 150 metri pătrați unde se aflau 50 de păsări și 5 tone de paie. (ISU Vrancea)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.