MONTAJ VIDEO: Odihneşte-te în pace, Iuliana Gătej

1
466

Iuliana Gătej, o tânără jurnalistă care avea toată viața înainte, s-a prăpădit subit cu o seară înainte de Crăciun. Imaginile surprinse imediat după producerea accidentului sunt cutremurătoare. Jurnalista care se afla la volanul unui autoturism Land Rover a pierdut controlul volanului și a lovit un copac de pe marginea drumului. Impactul deosebit de puternic i-a fost fatal jurnalistei focșănene de numai 30 de ani, care a decedat pe loc.

Tragedia s-a petrecut în seara Ajunului Crăciunului pe cea mai circulată arteră din județul Vrancea. Iuliana Gătej venea la Focșani pentru a petrece sărbătorile alături de părinți și de fratele său. Colegii din redacția de știri a posturilor Antena 1 și Antena 3 o așteptau să se reîntoarcă în ziua de Crăciun la serviciu.

Nefericitul eveniment a îndoliat redacțiile posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3, acolo unde “Fluturica” era apreciată de toți colegii. Pe rețele de socializare, în loc de urări specifice Crăciunului, au curs mesaje de durere și condoleanțe.

Iuliana Gătej va fi condusă pe ultimul drum, duminică, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.