VIDEO+FOTO! Concurs de biciclete pentru copii în Crângul Petrești | Participanții au primit diplome și felicitări din partea organizatorilor

0
239

Sâmbătă, în Crângul Petrești, a avut loc un concurs de bicilete pentru copii. Evenimentul a fost organizat de AlphaMind CyclingTeam, împreună cu Consiliul Județean Vrancea, Centrul Cultural Vrancea și Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. Competiția a început la ora 10:00 și s-a desfășurat pe grupe de vârstă. La final, cei mici au primit diplome și felicitări din partea organizatorilor și din partea administrației județene. „Crângul Petrești a găzduit astăzi, în organizarea Asociației „AlphaMind Cycling Team” (președinte Dragoș Horhocea), în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea, Centrul Cultural Vrancea și IPJ Vrancea tradiționalul concurs de biciclete pentru copii. Felicitări concurenților, părinților, organizatorilor și polițiștilor care au oferit sfaturi copiilor despre modul de comportament în trafic”, a scris președintele CJ vrancea, Cătălin Toma, pe Facebook.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.