VIDEO+FOTO! Focșaniul a rămas repetent la capitolul canalizare! Orașul s-a transformat într-o mare baltă după o ploaie mai serioasă

0
769

A fost nevoie de jumătate de oră de ploaie pentru ca Focșaniul să devină mica Veneție. Canalizările din oraș nu au putut face față precipitațiilor căzute și au creeat adevărate probleme în mai multe zone. După încetarea ploii a fost nevoie de zeci de minute bune pentru ca apa să fie preluată de sistemul de canalizare. Și asta nu înainte ca curțile și subsolurile blocurilor să fie inundate. În mai multe cartiere a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate apa. În alte locuri oamenii au pus mâna pe ligheane și găleți pentru a înlătura efectele ploii abundente. Nu e o noutate pentru nimeni că orașul s-a transformat într-un mare șantier, lucru care a făcut ca apa să nu se mai scurgă în canalizări. Gropile de pe străzile din oraș au reprezentat adevărate pericole pentru șoferi. De pildă, pe Strada 1 Decembrie, doi șoferi de tir care duceau marfă la supermarketul Kaufland au căzut pradă acestor acestor gropi. Interesant este că, deși au anunțat autoritățile încă de aseară, nimeni nu s-a interesat de soarta lor. A trebuit să treacă ore bune până când responsabilii din Primăria Focșani s-au pus în mișcare. Probleme au fost și în parcarea centrului comercial Focșani Mall, dar și în pasajul Vâlcele, acolo unde la fiecare ploaie mai serioasă apa refulează făcând imposibilă traversarea zonei. (Foto și Video: Facebook)

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.