VIDEO+FOTO: Polițiștii din Vrancea vor străzi mai sigure | „Participanții la trafic trebuie să conștientizeze pericolul la care se expun și la care-i expun și pe cei din jurul lor”

0
469

Polițiștii din Vrancea au organizat miercuri după-amiază o acțiune care a avut ca principal scop creșterea gradului de siguranță rutieră, dar și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Acțiunea s-a desfășurat în Focșani, dar și în alte locații din județul Vrancea. Polițiștii au tras pe dreapta mai mulți șoferi care au fost sfătuiți să respecte regulile de circulație. În unele dintre cazuri, acolo unde au fost constatate încălcări ale legislației, au fost aplicate și contravenții. La acțiune au participat și polițiștii de la Transporturi Feroviare care i-au sfătuit pe călători să poarte masca de protecție în incinta Gării, dar și în interiorul trenurilor. „Acțiunile care se desfășoară în aceste zile au loc în sistem integrat, și vorbim aici de polițiști de Ordine Publică, polițiști rutieri, precum și colegii de la Transporturi Feroviare. Nu ne dorim să aplicăm sancțiuni, ne dorim ca toți participanții la trafic să conștientizeze pericolul la care se expun și la care-i expun și pe cei din jurul lor, prin nerespectarea normelor regimului rutier. Pe această cale, mulțumim încă o dată celor care aleg să respecte aceste norme rutiere și dorim ca fiecare drum să fie în siguranță și fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță acasă‟, a transmis inspectorul de poliție Paula Enache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. „Scopul acțiunilor noastre din aceste zile este acela de a crește siguranța rutieră, motiv pentru care adresez o rugăminte tuturor participanților la trafic să respecte normele rutiere pentru a evita orice eveniment neplăcut‟, a transmis și agentul de poliție, Alina Ichim, de la Biroului Rutier Focșani. Acțiuni de acest gen vor avea loc și în perioada următoare, toate având ca principal scop menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.