Vin alimentele europene pentru nevoiașii Vrancei

0
483

Veste bună pentru persoanele nevoiașe din Vrancea. Vin ajutoarele de la Uniunea Europeană destinate celor cu posibilități reduse și cu venituri modeste. Alimentele au întârziat destul de mult în Vrancea, însă acum autoritățile județene spun că se va încerce distribuirea pachetelor.

Mai întâi se va începe cu orașele Vrancei. Primul tir cu pachete alimentare de la Uniunea Europeană a sosit marți la Focșani, iar până la sfârșitul săptămânii vor mai veni și altele. Cel mai probabil, alimentele vor ajunge la beneficiari începând cu săptămâna viitoare.

Pachetele conțin ulei, făină, mălai, fasole, conserve, zahăr, paste, orez.

Vor primi ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană șomerii care beneficiază sau nu de indemizație de șomaj; pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/luna; persoanele cu handicap grav şi accentuat, neinstituţionalizate; adulţi şi copii; persoanele singure sau familiile care, din anumite motive, nu beneficiau de venit minim garantat conform legii 416.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.