Vin bani europeni pentru cadastrarea gratuită a unor localități din Vrancea! Deputatul Ion Ștefan: „Mă bucur că acum vine rândul și acestor localități vrâncene”

0
803

Proiectul major derulat prin Programul Operațional Regional este continuat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) și curând se va începe cadastrarea în comunele vrâncene Dumbrăveni, Gugești, Movilița, Nănești, Pufești, Ruginești și Vânători. „În mandatul meu de ministru liberal al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației am susținut permanent nevoia ca serviciul de cadastrare a proprietăților românilor să avanseze în ritm susținut, folosindu-se fondurile europene la dispoziție. Mă bucur că acum vine rândul și acestor localități vrâncene”, spune deputatul Ion Ștefan. Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.