Vin contrafăcut, vândut ca spumant de Panciu, confiscat în urma unor percheziții ale poliției

0
793

Aproape 80.000 de litri de lichid, care avea miros de vin, dar în rest nici o legătură cu strugurii ori produsul obținut din struguri au fost descoperiți de polițiști în urma unor percheziții desfășurate la Panciu. În total au fost efectuate 5 percheziții, iar probe au fost trimise la laborator pentru a se verifica ce substanțe au fost folosite în procesul de fabricație al așa-zisului vin.

“Polițiștii din Panciu au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii falsificării vinului, pe raza orașului Panciu, în cadrul căreia au constat săvârșirea infracțiunii de ”producerea, expunerea spre vânzare și/sau vânzarea cunoscând că sunt falsificate sau substituite de vinuri și produse vinicole”. În vederea documentării activității infracționale polițiștii au efectuat 5 percheziții la imobilele aparținând unui bărbat de 59 ani, precum și la sediul unei societăți comerciale, fiind identificată cantitatea totala de 79.150 litri de substanță cu miros de vin și cantitatea de 635 litri de substanță ambalata în pet-uri de 1 și 2 litri, acestea fiind inscripționate cu denumirea de băutură spumoasă aromatizată pe baza de vin. În cauză s-a procedat la ridicarea de eșantioane în vederea analizării de un laborator autorizat a substanțelor identificate, restul substanței fiind lăsată în custodia persoanelor percheziționate”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale. Sfârşitul conversaţiei

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.