A vindecat mii de oameni, dar pe sine nu s-a putut trata. Medicul Gheorghe Bercea din Adjud a plecat la cele veșnice

0
262

După o suferință îndelungată, vineri s-a stins din viață medicul chirurg Gheorghe Bercea. De-a lungul carierei sale de chirurg, Bercea a salvat mii de vieți, bisturiul său făcând adevărate minuni. Pentru sine nu a putut face însă nimic.

Mai multe probleme de sănătate l-au făcut să se retragă. Gheorghe Bercea, care a fost director al Casei Județene pentru Asigurări de Sănătate, dar și director al Spitalului Municipal Adjud, a murit în patul său, în liniște.

În anul 2015, el și-a dat demisia din funcţia de director al Spitalului Municipal Adjud, pe care în conducea din anul 2009. El a invocat faptul că problemele de sănătate nu-i mai puteau permite să se ocupe de spital.

Nu a părăsit însă și secția Chirurgie, unde a mai profesat o vreme, până când nu a mai putut să-și opereze și s-a retras.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.