Viol (aproape) în văzul lumii în Focșani. Un bărbat a fost reținut și ar putea fi arestat preventiv

0
1971

Un tânăr de 27 de ani din Focșani a fost reținut de polițiști și ar putea fi arestat preventiv sub acuzația de viol. Fapta în sine ridică însă mai multe semne de întrebare. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, totul a pornit de la o reclamație.

“La data de 18 septembrie a.c., ora 20.30, a tânără de 19 ani din municipiul Focșani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe str. Al. Vlahuță ar fi fost acostată de un tânăr de 27 de ani, din localitate, tânăr pe care îl cunoștea din vedere și acesta ar fi forțat-o să îl însoțească într-un loc întunecos unde ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale”, se arată în comunicat.

Actul sexual a fost confirmat de medicii legiști, care au stabilit că într-adevăr nu a fost consimțit. Cu toate acestea, potrivit unor surse din anchetă, tânăra nu a fost constrânsă prin violență fizică să întrețină relații sexuale. Ea nu a fost agresată, iar totul s-ar fi limitat strict la un limbaj ceva mai dur pe care l-ar fi folosit individul.

În plus, ora la care ar fi avut loc atacul nu este deloc târzie, iar într-o seară de duminică la ora 20.30 mulți focșăneni sunt la plimbare. Nimeni nu pare să fi auzit sau văzut, totuși, ceva.

Pe de altă parte, aceleași surse au precizat că există suficiente probe încât procurorii să poată cere instanței ca individul să fie arestat preventiv.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.